Exclusiv

REŢETA SECRETĂ a VACCINULUI anti COVID inventat de BIVOLARU pentru yoghini!

O grupare apocaliptică și cu accente paranoide precum MISA nu putea rata ocazia să preia teoriile conspiraționiste pe marginea pandemiei de Coronavirus, şi să le asezoneze cu ingrediente proprii.

Deși Gregorian Bivolaru este urmărit de Interpol şi se ascunde în afara României, asta nu l-a împiedicat să le transmită adepţilor numeroase mesaje on line pe tema pandemiei, să le recomande „tratamente” inventate de el, ba chiar și un „vaccin”.

La începutul pandemiei, Bivolaru era de părere că boala e o simplă răceală. Pe măsură ce numărul infectărilor, a crescut, Guru și-a schimbat părerile și a scos din pălăria sa plină de „energii” două „medicamente” naturiste, inventate de el. Iniţial, acestea au fost oferite gratuit membrilor școlii de yoga MISA, iar apoi contra cost.

Când au apărut primele vaccinuri, Gregorian Bivolaru i-a sfătuit pe yoghini să NU se vaccineze. El a transmis atunci că cei care se vaccinează, se infectează de fapt, și vor muri. Bivolaru a mers mai departe și a interzis yoghinilor contactul intim cu cei vaccinați.

MEDICAMENTECU COMPOZIȚIE ȘI CONTRAINDICAȚII ȚINUTE LA SECRET

Gregorian Bivolaru a anunțat într-o conferință on-line, preluată pe site-ul oficial al MISA, că a inventat două „medicamente” naturiste, unul pentru profilaxie și altul pentru tratamentul celor infectați cu Coronovirus:

Profilactic V extern

Este necesar să știți că pe baza studiilor și a cercetărilor noastre atente, riguroase, au fost elaborate deja două astfel de remedii terapeutice bazate pe plante medicinale. Unul dintre acestea are certe efecte profilactice spre a vă ajuta să nu fiți contaminaţi de virusul COVID-19, iar celălalt este un amestec din plante medicinale adecvate, ce a fost intitulat amestec fitoterapeutic fulger, ce poate fi utilizat în prima etapă a unei contaminări cu virusul COVID. Aceste două remedii profilactice se bazează în exclusivitate doar pe anumite plante medicinale și fiecare remediu de acest fel operează sinergic.

Aceste remedii vor fi oferite în mod gratuit în limita stocurilor disponibile tuturor cursanților care le solicită, din România, cât și celor ce frecventează cursurile în diferite țări din străinătate”.

Pe ambalajele celor două „medicamente” NU sunt specificate compoziția și contraindicațiile. Ele au fost vândute cu prețuri între 43 și 53 lei/bucată, doar în interiorul cursurilor de yoga. Recomandarea de utilizare a fost: o lingură plină cu pulberi din plante, de 3 ori pe zi.

VACCINAȚII SUNT BOLNAVI ȘI VOR MURI. SUNT INTERZISE RELAȚIILE INTIME ÎNTRE VACCINAȚI ȘI NEVACCINAȚI

O dată cu apariția vaccinurilor, Bivolaru a început să lanseze apeluri către yoghini să NU cumva să se vaccineze, spunând că vaccinații îi pot infecta pe nevaccinați și că cei din prima categorie vor muri:

Cei proști, vor suferi efectele grave ale vaccinurilor. Nu se mai poate face nimic pentru ei. Mulți dintre ei chiar vor muri. Acesta este un răspuns trimis de noi, pe care puteți să îl distribuiți și să îi atenționați astfel pe toți. Cei care se îndoiesc și acum sub influența demonilor constatăm că sunt foarte dispuși să facă vaccinuri și atunci nu le mai este frică și nici nu se mai îndoiesc, tocmai pentru că demonii îi imping să ajungă la moarte. Deoarece fiecare ființă umană are dreptul la o părere, facem cunoscută și pe această cale această afirmație a noastră. Acest mesaj reflectă punctul nostru de vedere și poate să fie difuzat peste tot”.

Pentru că unii participanți la cursurile de yoga ale școlii MISA s-au vaccinat totuși, Gregorian Bivolaru a luat măsuri. Iată un mesaj audio urgent trimis de Bivolaru, legat de un bărbat care a avut tupeul să se vaccineze:

Vă rugăm să ascultați cu multă atenție mesajul care urmează.
Vă anunțăm pe această cale că
Xcursant al acestei școli, are interdicție definitivă și irevocabilă de a atinge, de a îmbrățișa sau de a săruta cursantele sau aspirantele acestei școli, deoarece a ales să se vaccineze. Vă rugăm să evitați orice contact cu acest cursant, ne referim la contactul trupesc fizic.
Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere. Am încheiat”.

Remediu fulger

Inevitabil, Covid-19 a lovit MISA, fapt care l-a determinat pe Guru să caute explicații. Într-un alt mesaj, Bivolaru afirmă că mii de ființe umane care chiar s-au infectat cu virusul Covid 19, au putut să se trateze natural, cu ajutorul acestor remedii (medicamentele inventate de el).

Dorind să-și laude marfa, Guru seastfel de gol și recunoaște o mare parte dintre cursanți s-au îmbolnăvit de Covid! Acestora li se recomandă să ia o doză dublă sau chiar triplă, de patru ori pe zi.

Cum numărul real al cursanților din întreaga lume nu are cum să depășească 10.000, rezultă că un procent imens dintre cursanți – mult mai mare decât cel de la nivelul întregii populații – s-a infectat, în ciuda remediilor <miraculoase>. Minciuna are picioare scurte, dar are gura mare și slobodă!”, se afirmă într-un mesaj postat de un fost adept MISA, pe un blog al persoanelor care au renunțat la școala de yoga a lui Bivolaru (ExMISA Gregorian Bivolaru, MISA cult & Co exposed).

REȚETA VACCINULUI: MUJDEI DE USTUROI CU APĂ DE VÂLCELE!

Gregorian Bivolaru, gurul sectei MISA, a dezvăluitîn noiembrie 2021 că a creat un vaccin ocultat jumătate de an – mujdei de usturoi cu apă de Vâlcele! Vaccinul” NU a fost autorizat, desigur, de nicio instituție de specialitate, NU a fost testat, dar gurul garantează că adepții se vor convinge de eficiența sa.

Marea găselniță constă în prepararea și administrarea (la 12 ore după preparare) zilnică a câte 1 litru de mujdei cu apă de Vâlcele, care ar fi o apă naturală ce ar conține oligoelemente, ar fi magneziană, sodică, feruginoasă și hidrogen-carbonată”.

Amestecul se prepară în șapte pași nițiaticice durează mai bine de jumătate de oră, cu consacrări și implorări adresate lui Dumnezeu, 21 de binecuvântări și tot felul de agitări ale conținutului.

Spre deosebire de vaccinul oamenilor de știință profani, vaccinul lui Bivolaru funcționează doar în cazul ființelor ieșite din starea de letargie, de lene și indiferență.
Virusul ar fi anihilat de către acest vaccin, numai în câteva zile:

În felul acesta virusul Covid-19 este distrus, este anihilat, începând cu intestinul subțire. Drept urmare, focarul care eventual apare, fie în cadrul unui grup, fie în cadrul unei familii – ne referim aici la o eventuală infecție cu covid-19 sau cu nu contează ce variante ale acestui virus – se oprește, iar un astfel de focar este anihilat în câteva zile..

CUM SE PREPARĂ VACCINUL-MUJDEI AL LUI BIVOLARU

Apa se pune într-un recipient din sticlă cu gât larg, se pun cățeii de usturoi bine pisați, se agită apoi soluția apoasă respectivă, iar apoi se binecuvântează de 21 de ori, fără dop! Se lasă la macerat la rece respectiva soluție apoasă. După ce au trecut cele 12 ore, este gata de utilizare.

Se vor bea – cu înghițituri mici – două-trei pahare din soluția apoasă care, atunci când intră în intestinul subțire începe să ucidă virușii Covid-19.

Soluția trebuie pregătită de pe o zi pe cealaltă, pentru a o utiliza non-stop.

Se consumă, mai ales după amiază, 3-4 pahare, cam la trei sau patru ore după ultima masă, inclusiv înainte de a merge seara la culcare.

În ziua ce urmează, după masă, se va consuma restul soluției apoase care a mai rămas. În primele 7 zile se vor pisa și se vor adăuga în apă numai doi căței de usturoi. Apoi, începând cu cea de a 8-a zi, se vor utiliza 3 căței de usturoi și se va proceda în același mod pe parcursul a 49 de zile, fără întrerupere.

După cea de a 49-a zi se va face pauză doar o zi, timp de 24 de ore. Atunci când se începe cea de a doua cură ce va dura alte 49 de zile, încă din prima zi a acestei cure se vor utiliza 3 căței de usturoi și nu doar 2, ca în cele 7 zile când se demarează această cură. Dacă a apărut o contaminare, acest vaccin se va consuma împreună cu doze duble sau chiar triple din amestecurile de plante Fulger” și „Fulger aromat”. Se poate prepara personal și pentru alții.”.

Mihai Răzvan ROTARU

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top