Actualitate

Comuna Tuzla – lucrări la montarea conductei de gaze naturale

Proiectul privind “Înființarea rețelei de distribuție gaze naturale în comuna Tuzla, județul Constanța” a fost demarat încă din luna mai, moment în care a fost emis ordinul de începere a lucrărilor de către primarul Reșit Taner.

Înființarea unei rețelei de distribuție a gazelor naturale în comuna Tuzla este un proiect mult așteptat de comunitate. El se va realiza prin racordarea rețelei la conductele existente de medie presiune din Eforie Sud, administrate de operator Distrigaz Sud Rețele București.

În luna iulie s-a lucrat pe mai multe străzi pentru frezarea asfalt, apoi montarea conductei pentru aducțiune gaze în comună. S-a lucrat, astfel, pe străzile Biruinței, Școlii, Teilor, Pieței, Zorilor, Salcâmilor, Lalelelor, Farului ( între Strada Costinești și Strada Constanței).

Rețeaua de distribuție gaze naturale va avea o lungime de aproximativ 38.413 metri liniari și va asigura un debit de 2500 mc/h calculat pentru comuna Tuzla.

Proiectul de alimentare cu gaze naturale presupune realizarea rețelelor pe aproximativ 85% din străzile aferente teritoriului comunei, ceea ce va permite posibilitatea racordării unui număr de 1495 de gospodării individuale, 90 de agenți economici și 17 obiective socio-culturale.

Valoarea totală a lucrărilor este de 18.711.580,66 lei fără TVA. Conform contractului de execuție a lucrărilor perioada de realizare a investiției este 259 de zile.

Și în luna iunie s-au desfășurat lucrări de frezare în asfalt în vederea montării conductei de gaze. Vizate au fost: Strada Lalelelor, Strada Școlii, Strada Teilor, Strada Pieței, Strada Farului, Strada Sirenei, Strada Salcâmilor, Strada Pasajului, Strada Belșugului, Strada Farului, Strada Merișor, Strada Zorilor, Strada Belșugului, Strada Salcâmilor, Strada Școlii, Strada Costinești, Meduzei, Atelierelor; Pasajului; Crivățului; Merișor; Belșugului; Farului; Sirenei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top