Opinii

Reprezentanții primăriei Năvodari au participat la un seminar despre promovarea turismului la Balchik

Primăria Orașului Năvodari, împreună cu partenerii săi, Institutul European pentru Turism
Cultural EUREKA din Bulgaria au organizat la Balchik două seminare menite să
aducă soluții pentru depășirea lipsei de experiență în serviciile turistice și introducerea instrumentelor inovative pentru diversificarea serviciilor conexe turismului.

Un articol de Viviana MIHĂLȚEANU

Primul seminar „Diversificarea pachetelor şi serviciilor turistice de petrecere a timpului liber” din cadrul
proiectului „Centru transfrontalier de afaceri în turism și activități conexe – Piată de pește și produse
din pește (FISH TOURISM CBC)” finanțat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România – Bulgaria 2007- 2013 s-a desfășurat în perioada 30-31 octombrie 2013. Temele abordate de către reprezentanții sectorului turistic din cele două țări partenere au fost: „Instrumente şi strategii de diversificare a serviciilor şi pachetelor turistice conexe pentru petrecerea timpului liber”, „Bune practici europene privind serviciile turistice conexe de petrecere a timpului liber”, studii de caz, oportunităţi de diversificare a pachetelor turistice şi a serviciilor turistice în zona Năvodari – Balchik. Al doilea seminar s-a desfășurat tot pe parcursul a două zile, în perioada 13 -14 noiembrie 2013, la aceeași locație. De această dată reprezentanții celor două țări partenere au discutat despre: „Catalogul turistic şi broşura de turism”, „Promovarea prin print”, „Studii de caz” și „Reclamele și promovarea on-line”.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top