Politic

Remus Negoi: Haosul urbanistic din cartierul Tomis Plus din Constanța trebuie oprit!

Senatorul Remus Negoi este alături de locuitorii din cartierul Tomis Plus ce reclamă că lucrările de construcție efectuate de o firmă de imobiliare ar putea afecta structura blocului aflat în imediata vecinătate. Senatorul a depus o sesizare la Inspectoratul Județean în Construcții ce a efectuat un control, iar în urma acestuia a rezultat că blocul nu respectă normele de distanțare față de construcția vecină.
„În urma unei sesizări pe care am depus-o la Inspectoratul Județean în Construcții, a fost efectuat un control privind respectarea prevederilor legale de emitere a autorizației de construcție a unui bloc de tipul P+4, plus un etaj tehnic, în cartierul Tomis Plus. Construcția nu respectă normele de distanțare față de blocul vecin.
Locuitorii din zonă mi-au adus la cunoștință și faptul că lucrările de construcție efectuate de firma de imobiliare Zeido Residence ar putea afecta structura blocului aflat în imediata vecinătate.
Inspectoratul Județean în Construcții a sesizat Instituția Prefectului pentru a solicita instanței de contencios administrativ anularea autorizației de construcție pentru această clădire”, a transmis Remus Negoi.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top