Politic

Lucian Lungoci: Mascarada guvernamentală continuă!

Deputatul Lucian Lungoci acuză PNL și USR-PLUS că, în loc să fie preocupați de bunăstarea românilor, aceștia se luptă pentru putere. Lungoci solicită membrilor ambelor partide să își dea demisiile, ca astfel să se organizeze alegeri anticipate. Deputatul consideră că aceasta este singura soluție pentru ieșirea din actuala criză politică.

„Cîțu se duce la Cotroceni să-și ia binecuvântarea, miniștrii USR PLUS flutură demisii în aplauze isterice, Iohannis îi invită pe Barna și Cioloș la consultări să le ofere te miri ce sinecuri!
Circ, circ fără pâine! Scumpirile aberante, scăderea dramatică a nivelului de trai și criza energetică ce bate la toate ușile nu vor mai permite românului să pună un codru de pâine pe masa familiei.
Timp în care PNL și USR-PLUS se încaieră feroce pe ciolan!
Acești indivizi își dau brânci unii altora pe scările Palatului Victoria, dorind să apuce o halcă cât mai mare și mai suculentă la masa Puterii.
PSD nu va asigura nici unuia, nici celuilalt un os de ros pe spinarea românilor!
Actualul guvern trebuie să plece! Întregul guvern trebuie să plece! Nu doar Cîţu, Barna sau miniștri USR.
Hai băieți, fiți măcar acum, în al 12- lea ceas, bărbați politici!
Dați-vă toți demisiiile și haideți la anticipate! Singura soluție normală de ieșire din criza pe care, de altfel, voi ați provocat-o!!!
Este momentul să faceți și voi un bine României! Haideți la anticipate, că doar nu vă este frică de votul poporului…
Și până una altă, nu mai băgați PSD în gâlceava voastră de maidan politic. PSD nu va susține un guvern minoritar PNL, nu va participa la un guvern de uniune națională, iar după ce guvernul Cîțu va pica, va merge la consultările de la Cotroceni cu propria propunere de premier”, a transmis Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top