Actualitate

„Cupa Internațională Delta Dunării – înot sportiv, ediția a III-a“, conferință de final

Administratorul public al județului, Dumitru Mergeani a participat miercuri, 8 septembrie 2021,la conferința de închidere a proiectului „Cupa Internațională Delta Dunării – înot sportiv, ediția a III-a“, finanțat de Consiliul Județean Tulcea în baza Legii nr. 350/2005, cu suma de 35.000 lei.

După cum au declarat inițiatorii proiectului, respectiv coordonatorul Sorin Dan Bălan și responsabilul financiar Mihaela Kereszturi, obiectivele specifice ale proiectului au vizat dezvoltarea unor modalități utile pentru creșterea performanței sportive pentru 120 de tineri prin înot, dezvoltarea activității sportive pe plan local, formarea în rândul elevilor a unei atitudini pozitive de petrecere a timpului liber prin sport, promovarea valențelor educative ale sportului în rândul elevilor, respectiv organizarea Cupei Internaționale Delta
Dunării – înot sportiv, ediția a III-a, care a avut loc în luna august, la Bazinul
Didactic Tulcea.

În ultimii ani, acest sport, înotul, a luat un mare avânt pe raza județului Tulcea și am convingerea că județul nostru dispune de material uman de calitate, care poate excela și în practicarea acestui frumos sport.

Înotul este considerat un sport complex, singurul care angrenează și dezvoltă toate grupele de mușchi și, implicit, are drept efect o formă fizică optimă. Sper că, urmându-vă exemplul, mulți copii tulceni ai acestor vremuri vor începe să facă sport și să se dezvolte armonios!

Profit de ocazie pentru a vă reaminti că instituția pe care o reprezint, Consiliul Județean Tulcea, alocă anual fonduri nerambursabile pentru proiecte ce au drept scop promovarea sportului de performanță și promovarea sportului ca modalitate sănătoasă de petrecere a timpului liber.

În final, aș dori să vă asigur că, întotdeauna, tinerii și preocupările lor vor fi în centrul atenției noastre și vom susține toate demersurile menite să îi ajute să își atingă obiectivele de dezvoltare.

Felicitări organizatorilor, felicitări sportivilor, felicitări antrenorilor!“, a declarat  administratorul public Dumitru Mergeani.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top