Politic

Programul „Respekt pentru toți”, lansat de Kelemen Hunor la Constanța, la invitația deputatului Istvan Janos Antal

Președintele UDMR Kelemen Hunor, candidat la președinție din partea acestei formațiuni a făcut o vizită în județul Constanța, la invitația deputatului Istvan Janos Antal. Hunor a vizitat câteva comunități în care trăiesc etnici maghiari și a participat la o dezbatere despre situația minorităților din Dobrogea, ce a avut loc la Universitatea Ovidius și la o întâlnire cu reprezentanții minorităților naționale, la Casa de Cultură. Cu această ocazie, Kelemen Hunor a prezentat Programul „Respekt pentru toți”, în cadrul unei conferințe de presă.

Discuțiile care au avut loc la Casa de Cultură din Constanța s-au purtat sub titulatura <Respekt pentru toți> și au avut ca scop identificarea unor soluții viabile, comune, în vederea restabilirii încrederii și respectului reciproc între majoritate și minoritate, între stat și cetățean. Considerăm că numai acționând împreună putem genera valori comune și ne putem respecta reciproc. Deși cunoaștem foarte bine, cu toții, sensul cuvântului respect, de fapt, sentimentul de respect nu există, de multă vreme, în societatea românească”, a transmis deputatul UDMR de Constanța Istvan Antal.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top