Actualitate

Primarul Ștefan Ilie, la Forumul Orașelor Verzi: Tulcea este un oraș în reconstrucție

Primarul Municipiului Tulcea, Ștefan Ilie, a fost prezent la Forumul Orașelor verzi, eveniment ce a avut loc la Brașov. Ilie a vorbit despre Tulcea, un oraș în reconstrucție și a scos în evidență importanța componentelor verzi și soluțiilor prietenoase cu mediul.

„O reconstrucție capitală, din care nu pot lipsi componentele,,verzi”, strategiile Green Deal, eficientizarea energetică a bunurilor private și publice, iluminatul inteligent, gestionarea selectivă a deșeurilor, utilizarea resurselor regenerabile, transportul urban prietenos cu mediul, reducerea la minimum a poluării urbane și construirea unei economii circulare.

Mulțumesc gazdei noastre, colegului primar al municipiului Brașov, dl Allen COLIBAN, Rectorului Universității de Arhitectură si Urbanism, dl Marian MOICEANU, Dumneavoastră pentru susținere și încredere și reamintesc că fiecare localitate din România trebuie privită ca un organism viu, în care locuitorii, antreprenorii și autoritățile locale trebuie să se adapteze în permanență provocărilor prin care trec”, a transmis primarul Ștefan Ilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top