Actualitate

Ziua Rezervistului Militar, sărbătorită astăzi la Cercul Militar Tulcea

Ziua Rezervistului Militar a fost sărbătorită astăzi la Cercul Militar Tulcea. Ștefan Coman, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat marți, 4 iunie, la întrunirea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere (ANCMRR), Filiala „Contraamiral Iacob Bălan” Tulcea, prilejuită de sărbătorirea Zilei Rezervistului Militar și a 99 de ani de la înființarea ANCMRR.

Alături de reprezentanții rezerviștilor tulceni și de președintele ANCMRR, Filiala Tulcea, comandor (r) Ion Zaharia, la evenimentul desfășurat la Cercul Militar Tulcea au mai participat primarul municipiului, Ștefan Ilie, și subprefectul Timur Memet.

„Am onoarea de a fi astăzi alături de dumneavoastră, pentru a marca aceste două mari evenimente, relevante pentru comunitatea militarilor în rezervă și retragere din întreaga țară. În numele conducerii Consiliului Județean Tulcea, țin să vă mulțumesc, încă o dată, pentru tot ceea ce ați făcut pentru România de astăzi, pentru faptul că v-ați dedicat viețile protejării celor mai importante elemente care definesc statul național unitar de care avem privilegiul să ne bucurăm astăzi: libertatea, unitatea, suveranitatea.

Așa cum bine știți, Consiliul Județean Tulcea a avut întotdeauna ușa deschisă pentru dumneavoastră, iar fiecare dintre cei prezenți pot vedea în președintele Consiliului Județean și în instituția pe care o conduce un partener de încredere în ceea ce privește dezvoltarea unor proiecte de interes.

Vă mulțumesc pentru invitație și vă urez multă sanătate, un sincer «La mulți ani!» și succes în tot ceea ce v-ați propus!”,  a transmis, cu acest prilej, Ștefan Coman, consilierul președintelui Consiliului Județean Tulcea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top