Actualitate

CS Medgidia s-a clasat pe podium la Campionatului Național de Beach Handball

CS Medgidia s-a clasat pe locul doi la turneul final al Campionatului Național de Beach Handball, după ce a pierdut la shut-out în ambele finale susținute de juniorii și seniorii clubului nostru.

„Băieții au avut un parcurs ireproșabil, Medgidia fiind pe buzele tuturor la această competiție.

Am participat cu 6 echipe. Avem jucători de excepție la Medgidia, care fac parte și din loturile naționale. Chiar dacă n-am avut deloc înfrângeri până în marea finală, aici, la shut-out am pierdut, din păcate. Am râs și am plâns cu un ochi astăzi pentru că am fost învinși, atât eu, cât și colegul meu Adrian Georgescu, de elevii noștri de la loturile naționale. Per ansamblu, am scos un rezultat frumos. Medgidia are copii frumoși și susținuți de autoritățile locale, fără de care nu puteam să obținem aceste performanțe” a declarat Ionuț Deli-Iorga.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top