Politic

Măsurile de reducere a cheltuielilor publice anunțate de Ciolacu și Boloș sunt apă de ploaie

“Măsurile de reducere a cheltuielilor publice anunțate de Ciolacu și Boloș sunt apă de ploaie”, spune deputatul Forța Dreptei, Bogdan Bola.

În opinia lui Bola: “ niciun minister nu a fost desființat, nicio agenție desființată,  niciun angajat din sectorul public trimis să lucreze în privat, nicio subvenție sau plată socială injustă nu a fost  desființată  niciun contract cu firmele-lipitori desființat, nicio reducere a sumelor alocate către primarii PSD și PNL ca mită electorală, nicio reducere a subvenției pentru partidele politice,  niciun serviciu deconcentrat desființat sau transferat către autoritățile locale.”

Tot Bogdan Bola a mai afirmat cu această ocazie: “În schimb, de unde s-au gândit ei să facă economii? Mărind taxele și impozitele pentru antreprenori și societăți comerciale și nerespectându-și promisiunile către românii de rând, precum prorogarea prevederilor Legii 154/2021. Așa vor să scoată ei țara din criză…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top