Actualitate

Primarul Florin Chelaru, întâlnire cu investitorii în turism din zona Năvodari-Mamaia Nord

Primăria Năvodari a organizat, pe 9 august, în sala de conferințe din incinta Pieței de Pește, o întâlnire cu toți factorii implicați în activități turistice pe raza orașului.
Alături de primarul Florin Chelaru și președintele Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin, au mai participat agenți economici de pe litoral, hotelieri și investitori din zona Mamaia Nord.
Întâlnirea a avut ca scop identificarea problemelor turismului din zona de litoral a orașului Năvodari și găsirea de soluții. Organizatorii au promis că această întâlnire va fi urmată de altele similare (prima chiar la finalul sezonului), pentru a găsi cele mai bune soluții pentru dezvoltarea turismului.
„Mamaia Nord este o stațiune în plină dezvoltare, mai este mult de construit și știm cu toții că există probleme. Lucrurile nu sunt puse încă la punct, se investește foarte mult în stațiune, iar noi, autoritatea publică, trebuie să ținem pasul cu dezvoltarea zonei. Știți cu toții că în curând vor începe lucrările de asfaltare a stațiunii, de construire a sistemului de canalizare și colectare ape pluviale, iar atunci lucrurile se vor normaliza în ceea ce privește infrastructura. Fiindcă în zonă vor continua investițiile imobiliare și se vor perinda utilaje și mașini de mare tonaj, dorim ca anumite artere rutiere să fie asfaltate astfel încât să reziste traficului greu și de aceea durează mai mult proiectarea drumurilor”, a spus primarul Florin Chelaru.
Primarul Chelaru le-a promis că podul rutier de la intrarea în oraș va intra în reabilitare, iar în ceea ce privește serviciul de salubrizare, în prezent se desfășoară procedurile de achiziție publică.
O altă problemă semnalată de către hotelieri a fost cea a câinilor fără stăpân. Acest subiect este deja în atenția reprezentanților Primăriei Năvodari:
„Primăria Năvodari continuă campania de strângere a câinilor fără stăpân pe domeniul public al orașului, în zona Peninsula.
Echipele de ecarisaj au acționat respectând toate normele de protecție, atât pentru siguranța animalelor capturate cât și a lucrătorilor.
Câinii strânși au fost transportați la Biobaza Năvodari, unde medicul veterinar i-a consultat și deparazitat! Pe această cale, relansăm invitația către cetățenii care iubesc animalele să vină și să adopte un cățel.
Vă amintim faptul că toți câinii adoptați sunt microcipați de către Serviciul de Ecarisaj, identificarea acestora fiind foarte ușoară în cazul abandonul acestora pe domeniul public.
Reamintim că abandonul animalelor pe domeniul public constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 și 2.500 lei”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top