Actualitate

Primarul din Pantelimon îi consultă pe cetăţeni în legătură cu priorităţile de dezvoltare

Primarul Costel Armăşescu a decis ca la un an de mandat să trimită locuitorilor comunei o scrisoare în care face apel la unitate, către politicieni, angajaţi în administraţie şi cetăţeni, pentru ca împreună să conceapă un plan de dezvoltare. Armăşescu le mulţumeşte consilierilor locali, indiferent de partid, că nu s-au cantonat în interese politice şi au înţeles că toţi trebuie să lucreze pentru un interes comun, acela al comunităţii.

Vrem să aflăm ideile şi opiniile cetăţenilor, legat de dezvoltarea localităţilor ce compun comuna noastră. Ne interesează să aflăm cum văd cetăţenii munca noastră şi ce cred ei că trebuie îmbunătăţit. De asemenea, vrem să ştim care sunt priorităţile investiţionale, din punctul de vedere al cetăţenilor comunei. Vom amenaja câte un punct de colectare a acestor informaţii, la magazinele din fiecare sat”, a declarat pentru Dezvăluiri primarul comunei Pantelimon.

Redăm mai jos textul scrisorii:

 

Dragii mei concetățeni

A trecut mai bine de jumătate de an de când mă bucur de cinstea de a fi primarul comunei Pantelimon. Un loc pe care îl iubesc enorm, la fel ca fiecare dintre voi. Un loc în care vreau să trăiesc, în bună înțelegere cu toată lumea. De aceea, îmi doresc ca oamenii acestui loc minunat să fie uniți între ei și nu dezbinați de probleme politice. Cu toții trebuie să luptăm, cei angajați în admnistrație, politicieni, sau oameni care nu fac politică, pentru ca această comună a noastră să prospere și să devină cu adevărat o Comună Europeană. S-a putut în alte locuri, înseamnă că se poate și aici! Căci oamenii fac lucrurile, iar împreună vom reuși!

Privind în viitor, pot să văd Comuna Pantelimon, cu toate satele ce o compun, cu drumuri moderne și școli care să ne pregătească copiii pentru viață, așezăminte sociale și culturale, dispensare și cabinete medicale, locuri de joacă pentru copii și de petrecere a timpului liber pentru adolescenți. Îmi doresc să clădim în afară dar și înăuntrul nostru, adică să dobândim mândria că aparținem acestei comune. Doar împreună putem reuși.

Fără îndoială că cea mai mare responsabilitate pentru toate aceste lucruri o purtăm noi, cei care lucrăm în administrație. Noi suntem investiți cu încredere de către dumneavoastră pentru a construi infrastructură și servicii publice de calitate, într-un cuvânt: să vă oferim o viață mai bună. Și fiindcă rostul administrației este să lucreze pentru cetățeni, am nevoie să aflu de la dumneavoastră care sunt principalele nevoi, principalele așteptări. Haideți să privim împreună în viitor și să ne gândim cum vrem să fie comuna noastră! Trebuie să fim însă conştienți că lucrurile nu se fac peste noapte.

Avem nevoie de un plan. Ajutați-mă să fac acest plan, pentru noi toți și pentru copiii noștri. Haideți să gândim împreună un proiect pentru următorii 6 ani, timp necesar pentru proiectarea, aprobarea, finanțarea și implementarea proiectelor, mai ales la cele europene. De aceea vă rog ne scrieți principalele dumneavoastră idei și dorințe legate de dezvoltarea și nevoile comunei noastre. Răspunsurile le puteți depune la punctele special amenajate la magazinele din fiecare sat. Vom face din Pantelimon o Comună Europeană! Doar împreună putem reuși!

Cu respect, Primarul vostru, Costel Armășescu”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top