Actualitate

Primarul din Mihai Bravu: Locuitorii să apeleze la noi pentru orice problemă

În comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, sunt în prezent 22 de persoane aflate în izolare. Primarul Tănase Răducan spune că oamenii s-au obișnuit să respecte măsurile impuse de autorități și nu sunt probleme majore.

Primăria dezinfectează zilnic străzile și magazinele din comună, cu o mașină pentru situații situații de urgență luată pe fonduri europene.

La început le-a fost mai greu, dar acum s-au obișnuit. Am pus la dispoziția locuitorilor declarații pe propria răspundere la toate magazinele din comună și la sediul primăriei. Pe cei autoizolați îi verificăm în fiecare zi, acum chiar ne-am întors de pe teren.

Noi am mers din casă în casă, în toate cele 3 sate ale comunei, Mihai Bravu, Turda și Satu Nou, am identificat toate persoanele în vârstă și nevoile lor. E vorba de 160 de persoane, plus alte 10 care nu au venituri și nici aparținători. Încercăm să îi ajutăm pe acești oameni, le ducem alimente, medicamente, le-am dus și lemne sparte gata. Au fost probleme și cu persoanele care au venit, căci pensia nu le este suficientă. Credeți-mă că din salariul meu am cumpărat cartofi, pâine, făină, ulei, căci trebuie să ne ajutăm între noi. Am mai vorbit și cu niște asociații agricole din zone, care mi-au promis niște sponsorizări, a declarat pentru Dezvăluiri primarul comunei Mihai Bravu.

Primarul Tănase Răducan îi roagă pe cetățeni să stea în casă și să apeleze la ajutorul său pentru orice problemă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top