Actualitate

Primarul din Mihai Bravu: Locuitorii să apeleze la noi pentru orice problemă

În comuna Mihai Bravu, județul Tulcea, sunt în prezent 22 de persoane aflate în izolare. Primarul Tănase Răducan spune că oamenii s-au obișnuit să respecte măsurile impuse de autorități și nu sunt probleme majore.

Primăria dezinfectează zilnic străzile și magazinele din comună, cu o mașină pentru situații situații de urgență luată pe fonduri europene.

La început le-a fost mai greu, dar acum s-au obișnuit. Am pus la dispoziția locuitorilor declarații pe propria răspundere la toate magazinele din comună și la sediul primăriei. Pe cei autoizolați îi verificăm în fiecare zi, acum chiar ne-am întors de pe teren.

Noi am mers din casă în casă, în toate cele 3 sate ale comunei, Mihai Bravu, Turda și Satu Nou, am identificat toate persoanele în vârstă și nevoile lor. E vorba de 160 de persoane, plus alte 10 care nu au venituri și nici aparținători. Încercăm să îi ajutăm pe acești oameni, le ducem alimente, medicamente, le-am dus și lemne sparte gata. Au fost probleme și cu persoanele care au venit, căci pensia nu le este suficientă. Credeți-mă că din salariul meu am cumpărat cartofi, pâine, făină, ulei, căci trebuie să ne ajutăm între noi. Am mai vorbit și cu niște asociații agricole din zone, care mi-au promis niște sponsorizări, a declarat pentru Dezvăluiri primarul comunei Mihai Bravu.

Primarul Tănase Răducan îi roagă pe cetățeni să stea în casă și să apeleze la ajutorul său pentru orice problemă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top