Actualitate

Primăria Năvodari a început lucrările de reabilitare a Liceului Lazăr Edeleanu, cu fonduri europene

Primarul Florin Chelaru anunță că Primăria Năvodari a demarat lucrările de reabilitare a Liceului Lazăr Edeleanu, un proiect cu finanțare europeană în valoare de 9,5 milioane de lei. Proiectul „Creșterea eficienței energetice a clădirii Liceului Tehnologic Lazăr Edeleanu Năvodari” face parte din Programului Operaţional Regional 2014-2020.

Proiectul prevede izolarea termică a pereților exteriori, termoizolarea pereților în zona soclului, izolarea termică a planșeului peste sol, înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare existente, asigurarea unui nivel ridicat de etanșeitate la aer a clădirii, termo-hidroizolarea terasei, reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat, înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată de viață mare, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice pentru consum propriu. În prezent se lucrează la refacerea șapelor sălilor de clasă de la parter, se demontează tâmplăria veche și se înlocuiește întreaga instalație electrică.

Astfel, vom îmbunătăți condițiile de educație a elevilor pentru ca acești copii să găsească în școală un mediu plăcut și modern, dar și prietenos cu mediul înconjurător, a declarat Chelaru.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top