Actualitate

Primăria Năvodari a început dezinfecția scărilor de bloc

Primăria Năvodari anunță că de ieri, 25 martie, a început să dezinfecteze scările de bloc din oraș, în colaborare cu agenți economici specializați, voluntari. Acțiunea se desfășoară în funcție de solicitările și programările asociațiilor de proprietari.

Sunt folosite pentru dezinfecție substanțe biocide (Bionet și Biclosol), avizate de Ministerul Sănătății.
Locatarii sunt rugați ca pe perioada realizării dezinfecției și timp de o oră după finalizarea ei să nu părăsească apartamentele, pentru a lăsa timp substanțelor folosite să acționeze eficient.

Le mulțumesc firmelor specializate care s-au oferit sa ne ajute voluntar în această perioadă, pentru a realiza aceasta operațiune importantă pentru sănătatea cetățenilor!

În același timp, vă reamintesc tuturor că există restricții de circulație și vă recomand, spre binele și sănătatea dumneavoastră, să le respectați!
Acasă sunteți în siguranță și astfel îi protejați pe cei dragi și pe cei din jurul dumneavoastră!”, a transmis primarul Florin Chelaru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top