Actualitate

Primăria Murighiol, în sprijinul locuitorilor în noaptea de Înviere

Anul acesta, slujba de Înviere va fi oficiată doar de preot, credincioșilor fiindu-le interzis să participe la evenimentele religioase. Prin ordonanțele militare s-a instaurat obligația de a nu părăsi locuințele fără motive bine întemeiate.

Patriarhia Română a anunțat că și anul acesta va fi adusă Sfânta Lumină de la Ierusalim. Fiecare parohie din țară o va primi în seara zilei de sâmbătă, 18 aprilie.

Primăria comunei Murighiol, la inițiativa primarului Ivanov Filip, împreună cu preoții din parohiile comunei, vine în sprijinul credincioșilor care doresc să aibă în noaptea de Înviere Lumina Sfântă în casele lor.

„Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ora 0.00, vor trece echipe de voluntari de la primăria Murighiol prin fața fiecărei gospodarii, iar cei ce doresc să ia Lumina Sfântă sunt rugați să iasă la poartă.

Sărbători liniștite și Doamne ajută să trecem cu bine peste aceste evenimente”, transmit reprezentanții administrației locale din Murighiol.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top