Actualitate

Primăria Mangalia oferă și în acest an surprize pentru copii, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

Primarul Cristian Radu anunță că Primăria Municipiului Mangalia a pregătit numeroase surprize pentru copii, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă: pachete cadou, concerte și spectacole de teatru, un patinoar și un târg de Crăciun.

“Ca în fiecare an, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, Primăria Mangalia oferă pachete cadou tuturor preșcolarilor și școlarilor din orașul nostru. Special pentru cei mici, am pregătit peste 4000 de pachete cu bunătăți, pe care le vom împarți la unitățile de învățământ. Tot în luna cadourilor, Primăria Mangalia organizează concerte și teatru pentru copii, în fiecare sâmbătă, în față Casei de Cultură, unde am amenajat și un mic târg de Crăciun, dar și un patinoar în aer liber. Vă așteptăm cu drag!”, a transmis primarul Cristian Radu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top