Actualitate

Horia Țuțuianu, prezent la Sesiunea Plenară a Comitetului European al Regiunilor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a participat în perioada 4-5 decembrie la cea de a 137-a Sesiune Plenară a Comitetului European al Regiunilor, ce s-a desfășurat la Bruxelles. Dezbaterile au acoperit teme precum: Pactul ecologic – parteneriat între autoritățile locale și regionale, Pilonului social al Europei, consolidarea investițiilor și a reformelor structurale, Codul de conduită al membrilor Comitetului European al Regiunilor.

“Am participat la Bruxelles, în perioada 4-5 decembrie la cea de a 137-a Sesiune Plenară a Comitetului European al Regiunilor. Au fost abordate teme extrem de interesante și de actualitate pentru regiunile participante. Astfel, una dintre discuții a avut la bază Pactul ecologic – parteneriat între autoritățile locale și regionale. O altă dezbatere s-a axat pe abordarea constructivă a Pilonului social al Europei. Totodată, au fost discutate și teme de viitor, precum „Îmbunătățirea capacității administrative a autorităților locale și regionale în vederea consolidării investițiilor și a reformelor structurale în perioada 2021-2027” sau rolul pe care îl au “Autoritățile locale și regionale care modelează viitorul parteneriat estic”. Poate cel mai important aspect al acestei sesiuni a fost cel reprezentat de adoptarea Codului de conduită al membrilor Comitetului European al Regiunilor. Consider că astfel de întâlniri sunt benefice pentru autoritățile județene și întăresc cooperarea între regiunile europene”, a transmis președintele Consiliului Județean Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top