Actualitate

Primăria Mangalia demolează ultimele două barăci din cartierul “Coloniști”

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, anunță că a început demolarea ultimelor două barăci (K, N) de la marginea cartierului de case (”Coloniști”). În aceste barăci au locuit, până de curând, persoane fără adăpost sau forme legale. După ce întreaga zonă va fi curațată și igienizată, Primăria va construi locuințe sociale, cu finanțare europeană.

“În barăcile respective au locuit peste 10 familii, care aveau mari datorii la chirie și utilități sau care au locuit aici fără forme legale. Evacuarea acestora a început încă din luna mai a anului în curs, în baza deciziilor instanței, ultimele familii fiind evacuate fără incidente, chiar înainte de demolare, deși primiseră ordin de evacuare de la executorul judecătoresc cu două săptămâni înainte. Ca atare, încă de acum doi ani, am demarat procedurile de dezafectare a celor șase barăci insalubre, iar în urma expertizelor tehnice am constatat că acele construcții au un grad ridicat de prăbușire. Întreaga zonă va fi curațată și igienizată, iar aici vom construi locuințe sociale pe bani europeni, care vor fi atribuite doar celor care au un loc de muncă și sunt buni cetățeni ai acesui oraș. Vă voi ține la curent cu toate intervențiile din această zonă a Mangaliei”, a transmis primarul Cristian Radu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top