Actualitate

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea a organizat cea de a XXVI-a ediție a  Topului județean al firmelor

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Dumitru Mergeani au participat joi, 14 noiembrie 2019, la Hotelul Delta din orașul Tulcea, la cea de a XXVI-a ediţie a Topului județean al firmelor Tulcea, la invitația președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea, Doru Poponete.

După cum a declarat președintele Doru Poponete, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea încearcă să facă din acest top un eveniment monden, o sărbătoare a mediului de afaceri. La top participă 7450 de firme care sunt în evidența Registrului Comerțului, din care 5395 depun bilanțul contabil. Dintre acestea 1535 sunt firme care îndeplinesc condițiile de top, adică au profit, cifră de afaceri și nu au datorii. Astfel, doar 1500 de firme sunt viabile, iar din acestea 701 firme sunt premiate. S-a reușit contactarea a 460, iar la gală s-au prezentat 86 de firme în vederea premierii cu diplome de merit, diplome de excelență și trofee de excelență. La nivelul județului Tulcea, 95 de firme îndeplinesc condiții de top la nivel național, fiind competitive pe întreaga țară.

„Vă mulţumesc pentru invitaţia dumneavoastră la acest eveniment de tradiție, ajuns la cea de-a XXVI-a ediţie, pentru care organizatorii merită toate felicitările noastre. Este de remarcat faptul că domnul președinte Poponete se implică foarte mult și în alte activități din viața județului Tulcea și mă refer aici la mediul de afaceri. Radiografia realizată de domnul Poponete este una veritabilă, de luat în considerare. Vreau să vă felicit pentru că ați ales această zi pentru această gală, o zi specială cu o semnificație deosebită pentru noi, dobrogenii, motiv pentru care vă spun tuturor la mulți ani și să fim sănătoși.

De asemenea, vreau să vă urez sănătate tuturor celor care trudiți în mediul de afaceri, pentru că nu este o muncă ușoară, știu că este greu, am fost și eu acolo și sper să mă întorc acolo. Este un domeniu care are și aspecte frumoase dar cere și sacrificii enorme, pe care fiecare dintre dumneavoastră le faceți. Puțină lume din afara mediului de afaceri înțelege greutatea pe care o suportă omul implicat în business. Vă urez tuturor să fiți sănătoși, să duceți pe umeri povara muncii din mediul de afaceri, succes și să dea Dumnezeu ca la anul să ne revedem aici și mai mulți. Multă sănătate și un sfârșit de an plăcut!“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Topul firmelor tulcene este o activitate stabilită prin lege, care se adresează special camerelor de comerț, acestea având obligația anuală de a întocmi un clasament al firmelor care au performat în respectivul an. Clasamentul se realizează pe baza bilanțului contabil, după o metodologie unitară, pentru a pune în valoare toate firmele performante la nivel județean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top