Actualitate

Primăria Grădina cumpără măști și combinezoane și oferă Căminul Cultural pentru izolarea localnicilor sosiți din străinătate

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Grădina, convocat pe 24 martie, a luat o serie de măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Printre măsurile adoptate au fost: achiziționarea a 500 de măști și 10 combinezoane, întocmirea listei cu persoane de peste 65 de ani, care nu au susținători sau alte forme de ajutor.

Totodată, s-a discutat și despre măsurile ce trebuie luate la nivel local pentru a pune în practică Ordonanța Militară nr. 2, măsuri legate în special de deplasarea cetățenilor în afara gospodăriilor și oficierea slujbelor și ritualurilor religioase.

S-a stabilit, de asemenea, reluarea activității personalului Centrului de prevenire a abandonului din Grădina, care trebuie să realizeze fișe de lucru pentru fiecare copil și să le ducă celor mici mâncarea la domiciliu, de luni până vineri.

Persoanele care vin din zone afectate și nu se pot izola la domiciliu, din diverse motive, vor fi cazate la Căminul Cultural Grădina. Persoanele izolate la domiciliu vor fi aprovizionate de către reprezentanții primăriei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top