Actualitate

Primăria Grădina cumpără măști și combinezoane și oferă Căminul Cultural pentru izolarea localnicilor sosiți din străinătate

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Grădina, convocat pe 24 martie, a luat o serie de măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Printre măsurile adoptate au fost: achiziționarea a 500 de măști și 10 combinezoane, întocmirea listei cu persoane de peste 65 de ani, care nu au susținători sau alte forme de ajutor.

Totodată, s-a discutat și despre măsurile ce trebuie luate la nivel local pentru a pune în practică Ordonanța Militară nr. 2, măsuri legate în special de deplasarea cetățenilor în afara gospodăriilor și oficierea slujbelor și ritualurilor religioase.

S-a stabilit, de asemenea, reluarea activității personalului Centrului de prevenire a abandonului din Grădina, care trebuie să realizeze fișe de lucru pentru fiecare copil și să le ducă celor mici mâncarea la domiciliu, de luni până vineri.

Persoanele care vin din zone afectate și nu se pot izola la domiciliu, din diverse motive, vor fi cazate la Căminul Cultural Grădina. Persoanele izolate la domiciliu vor fi aprovizionate de către reprezentanții primăriei.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top