Actualitate

Continuă lucrările de modernizare a străzilor din comuna Grădina

Pentru anul acesta, administrația locală a comunei Grădina și-a propus să continue implementarea proiectelor de modernizare a străzilor. De altfel, consilierii locali au și adoptat o Hotărâre în acest sens, prin care sunt de acord cu devizele de cheltuieli.

„Se aprobă și se actualizează documentația tehnico-economică a obiectivului de investiții Modernizare străzi în comuna Grădina, județul Constanța, la faza Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții (D.A.L.I)”, se arată în conținutul HCL.

De asemenea, consilierii locali au aprobat și indicatorii tehnico-economici a obiectivului de investiţii Modernizare străzi în comuna Grădina, județul Constanța.

Astfel, devizul general al obiectivului „Modernizare străzi în comuna Grădina, județul Constanța” cuprinde valoarea totală a investiției de 5.401.700,93 lei cu TVA. Din această sumă, finanțarea de la bugetul de stat este de 5.160.508,26 lei cu TVA, iar cea de la bugetul local de 241.192,67 lei cu TVA.

„Se aprobă necesitatea, oportunitatea și cofinanțarea de la bugetul local în sumă de 241.192,67 lei cu TVA, aferentă obiectivului de investiții”, se arată în aceeași Hotărâre de Consiliu Local al comunei Grădina.

Administrația locală lucrează la acest proiect, în momentul de față fiind în implementare aproximativ 6 kilometri de drum în satul Grădina, drumuri care au fost pietruite și se vor asfalta. Primăria Grădina a atras aproximativ două milioane de euro pentru asfaltarea drumurilor din comună, prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL II, asigurând co-finanțarea de la bugetul local.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top