Actualitate

Primăria Eforie vă invită la Tabăra Internațională de Pictură și la o expoziție de design vestimentar

Primăria orașului Eforie este membră  a Asociației Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România – ALZIAR, asociație nonguvernamentală cu sediul în municipiul Târgoviște, Bdul Calea Domnească, nr 208.
Ca urmare a bunei colaborări pe care Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România – ALZIAR –  o are cu Primăria orașului Eforie, urmează a se organiza în perioada 2-22 iulie prima ediție a unei Tabere Internaționale de pictură cu tema: ,,Bijuterii cromatice maritime” Editia I.
Scopul taberei este dezvoltarea competenţelor artistice, prin legătura directă cu natura, în speţă cu universul citadin și maritim.
Proiectul va duce la creşterea prestigiului cultural şi la îmbogăţirea patrimoniului cultural al orașului Eforie și județului Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top