Opinii

Primăria Cumpăna- gazdă pentru două delegaţii din străinătate

O delegaţie din Oberbayern – una din cel şapte regiuni administrative din landul Bavaria, Germania, s-a aflat marţi, 8 septembrie 2015, la Cumpăna.
Delegaţia, formată din 45 de persoane, a fost condusă de preotul Ionuţ Anghel, fiu al comunei Cumpăna, care îşi desfăşoară activitatea în prezent în regiunea Oberbayern din Germania.
Întâlnirea a avut loc în Sala mare a Primăriei Cumpăna începând cu orele amiezii. Pe parcursul vizitei, au avut loc discuţii împreună cu primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, şi cu reprezentanţii administraţiei publice locale privind oportunităţile viitoare de colaborare, în vederea încheierii de viitoare parteneriate.

Grupul a efectuat şi o scurtă vizită la obiective importante de pe raza comunei Cumpăna, dintre care amintim: Liceul tehnologic „Nicolae Dumitrescu”, Biserica „Sf. Cuv. Parascheva”, Centrul Multifuncţional de Asistenţă Medico-Socială, Geamia.
O altă delegaţie oficială condusă de Excelenţa Sa, domnul Xu Feihong, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, se va afla în vizită în comuna Cumpăna, joi, 10 septembrie 2015, cu începere de la ora 12.00. Vizita pe care o întreprinde domnul ambasador are loc ca urmare a semnării acordului de înfrăţire între oraşul Zhuanghang din districtul Fengxian, Shanghai şi comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, acord semnat la 3 noiembrie 2014.
Excelenţa Sa, domnul Xu Feihong, Ambasadorul R.P. Chineze în România, va fi însoţit de domnul SU Yanwen, Consulul General al Republicii Populare Chineze la Constanţa.
Primul moment al vizitei delegaţiei oficiale în Cumpăna se va desfăşura la sediul Primăriei, unde Excelenţa Sa va putea parcurge cartea de onoare şi albumul de fotografii ce reprezintă principalele momente ale vizitei în comuna Cumpăna a preşedintelui Hua Guofeng, în anul 1978. Înalţii oaspeţi vor vizita apoi Fabrica de procesare a laptelui S.C. Niculescu Prod S.R.L. din localitate, după care distinşii oaspeţi vor avea prilejul de a merge la o familie de gospodari din localitate.
De asemenea, vor avea loc discuţii împreună cu reprezentanţii administraţiei publice locale privind oportunităţile viitoare de colaborare şi cooperare în vederea prosperităţii comune şi a consolidării relaţiilor de prietenie.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top