Actualitate

Primăria comunei Stejaru închiriază utilaje și mașini grele. Ce tarife au aprobat consilierii locali

În vederea obținerii de venituri în scopul autofinanțării utilajelor și mașinilor grele aparținând UAT Comuna Stejaru, județul Tulcea, consilierii locali au aprobat lista tarifelor cu care acestea se pot închiria de către persoane fizice sau juridice.

„Se instituie taxe speciale de închiriere a utilajelor și mașinilor grele, prin hotărâre de consiliu local, taxa specială de închiriere se poate actualiza anual, sau ori de câte ori este nevoie, prin HCL în funcție de evoluția prețului carburanților, caracteristicile tehnice ale utilajelor și mașinilor, gradul de uzura al acestuia și a cheltuielilor de întreținere și funcționare, pe baza de nota de fundamentare întocmită în acest sens”, se arată într-o anexă a Hotărârii de Consiliu Local.

Procedura de închiriere este următoarea: solicitantul va depune o cerere scrisă la Registratura primăriei Stejaru, în care vă specifica numărul estimativ de ore pentru care solicitantul închiriază utilajul sau mașina; cererea este aprobată de conducătorul instituției care va programa data și ora deplasării utilajului sau mașinii, în funcție de alte solicitării similare sau de necesitatea autorităților locale care au prioritate exclusivă; stabilirea tarifului de închiriere, comunicarea valorii acesteia solicitantului, care va achita taxa, anticipat, la casierie.

Lista tarife închiriere utilaje și mașini grele aparținând UAT comuna Stejaru:

  1. Închiriere tractor cu remorcă -60 de lei/ora
  2. Închiriere BOBCAT-60 lei/ora
  3. Închiriere autoutilitară –lucrări transport local-70 lei/ora – transport extern – 3 lei/km
  4. Închiriere autocamion MAN-transport intern-100 lei/ora -transport extern-4 lei/km
  5. Închiriere Vola-220 lei/ora
  6. Închiriere Buldoexcavator-150 lei/ora
  7. Închiriere tractor cu presă-1,2 lei/ balot.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top