Actualitate

Prezent la deschiderea anului școlar, primarul din Mangalia anunță investiții în educație

Primarul Municipiului Mangalia, Cristian Radu, a participat la festivitățile prilejuite de începerea noului an școlar. Cu această ocazie, Radu i-a îndemnat pe elevi să învețe cât mai bine pentru a beneficia de taberele gratuite oferite de Primărie și a vorbit despre proiectele municipalității care vizează infrastructura școlară.

„Mă refer în primul rând la construcția unei unități de învățământ moderne, din fonduri nerambursabile UE, la școala Gala Galaction. Alte proiecte vizează, de asemenea, amenajarea terenului de sport și construcția unei săli de sport cu bani guvernamentali, prin CNI, în incinta Școlii Nr. 3. Tot pentru acest an școlar am alocat resurse bugetare pentru construcția gardului și amenajarea curții interioare la Grădinița PP, Nr. 7, precum și pentru reparații curente la celelalte unități școlare din orașul nostru. În privinţa noului an şcolar, îndemn elevii să învețe la fel de bine ca în anii precedenți, pentru a beneficia de taberele gratuite, oferite de Primărie. Totodată, vom aloca, în continuare, banii necesari pentru obținerea burselor școlare. Nu în ultimul rând, vă urez tuturor mult succes în noul an școlar și vă asigur de tot sprijinul administrației locale în buna desfășurare a actului educațional!”, a spus primarul Municipiului Mangalia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top