Actualitate

Prea multe șantiere în Tulcea? Ce le răspunde primarul celor care își pun această întrebare

Odată cu demararea unor lucrări ample de infrastructură în municipiul Tulcea, au existat și voci care au spus că poate sunt prea multe șantiere deschise. Iată ce le-a răspuns primarul Ilie Ștefan acestora, prin intermediul unei postări pe Facebook:

„Celor care spun că am deschis prea multe șantiere le pot transmite întrebările zilnice ale locuitorilor care vor să afle când încep lucrările și pe străzile unde ei locuiesc.

Pe cei care își doresc ca străzile să fie asfaltate de pe o zi pe alta, îi invit să privească măcar odată la ce există în interiorul și la suprafața unei străzi din Tulcea aflate în lucru: rețele de conducte (de multe ori neinventariate), cabluri, cămine, grote sau stâlpi de toate tipurile.

Unora care cred că banii pentru modernizarea orașului cad cu nemiluita din cer, îi rog să asiste la un singur proiect, de la întocmirea, evaluarea sau obținerea de avize și până la licitația pentru execuția lui.

Pe toți aceștia îi întreb de ce nu s-au realizat până acum aceste investiții și îi rog să accepte disconfortul creat de lucrări, care nu sunt simple, ci presupun, diferite grade de complexitate în execuție, de la prima asfaltare și până la înlocuirea sau protejarea instalațiilor existente.

Păcii, I.L.Caragiale, Alexandru cel Bun, Forestierului, Plugarilor, Sofia Nădejde, Nicolae Balcescu, Gravity Park, sunt doar câteva din șantierele deschise, de care tulcenii și municipiul au atât de multă nevoie. Vă mulțumesc tuturor!”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top