Actualitate

Micii luptători de kempo de la Medgidia au participat la “Cupa Shin Dojo” de la București

Copiii care practică Kempo în cadrul Clubului Sportiv Medgidia au avut parte de un bun antrenament pentru Campionatul Național de Full Kempo ce va începe peste două zile. Iată ce a transmis antrenorul Ionel Crînguş despre acest subiect:

„<Cupa Shin Dojo> organizată în aceste zile la București, a reprezentat un antrenament grozav pentru sportivii noștri de la Secția de Kempo, în vederea finalizării perioadei precompetițiomale pentru participarea la Campionatul Național de Full Kempo, care va avea loc pe 27 mai.

Avem de apărat 3 titluri de campioni obținute în 2022, în una dintre cele mai dure probe de concurs din cadrul Federației Române de Kempo. Eric Crînguș, Rareș Ispas și Andrei Stoian au fost cei 3 campioni de anul trecut la 75kg, 85kg și 70 de kg.

Ionel Crînguş, antrenorul secției a reușit să evalueze nivelul de pregătire al sportivilor și să făcă ultimele observații înaintea Campionatului Național programat săptămâna viitoare. Mult succes, copii!”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top