Actualitate

Patru medalii cucerite de sportivii CSM Constanța la Naționalele de kempo full contact

Patru medalii cucerite de sportivii CSM Constanța la Naționalele de kempo full contact în cadrul competițiilor Campionatului Național de kempo full contact care s-au desfășurat sâmbătă, în incinta  Sălii “Apollo” din București.

Pentru stilul kempo full contact, regulamentul permite lovituri de braț, picior, proiectări și lupta la sol (aici fără lovituri).

Sportivii de la CSM Constanța au avut evoluții foarte bune, care le-au adus patru clasări pe podiumul întrecerii interne, într-o companie selectă cu mulți luptători de valoare.

Cel mai în formă sportiv de la CSM Constanța a fost David Iordache, la categoria 65 kg, grupa de vârstă 16-18 ani, care nu le-a dat nicio șansă adversarilor și a devenit campion național, adjudecându-și medalia de aur.

Cele trei medalii de bronz au fost câștigate de Nicolas Nurciu, categoria 65 kg, 16-18 ani, Sunni Mustafa la categoria 75 kg, 16-18 ani și Vasile Stoian, categoria 60 kg, seniori.

Pe locul V s-au clasat Petre Dincă, categoria 60 kg, 14-16 ani, Eric Bubuleandră, categoria 85 kg, 16-18 ani și Ionuț Titirică, categoria 85 kg, seniori.

Cea mai importantă competiție a anului pentru sportivii constănțeni este Campionatul European programat în luna octombrie.

Antrenorii sportivilor la CSM Constanța sunt Daniel Asaftei, Cătălin Cășaru și Alexandru Filip.

(Sursa foto – Facebook/CSM Constanța)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top