Actualitate

Permis de şedere ucrainean fals descoperit la control de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui cetățean din Azerbaidjan care a prezentat la controlul de frontieră un permis de şedere cu însemnele autorităţilor din Ucraina fals.

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iaşi, pentru efectuarea formalităţilor necesare controlului de frontieră, un cetățean din Azerbaidjan, în vârstă de 40 de ani, pasager într-un autocar, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat alături de documentul de identitate și un permis de şedere cu însemnele autorităţilor din Ucraina. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, colegii noştri au efectuat verificări

suplimentare, ocazie cu care au constatat că permisul de şedere nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de persoana sus-menţionată, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top