Actualitate

Nicolae Moroianu inițiază cursuri vocaționale on line, gratuit, pentru copiii din Mangalia

Candidatul din partea Alianței Uniți pentru Mangalia la Primărie a venit cu o idee inedită pentru copiii municipiului, obligați să stea în casă din cauza pandemiei de COVID-19: cursuri gratuite de limba engleză, desen și chitară.

Pentru a accesa aceste cursuri, copiii au nevoie de un calculator, o tabletă sau un telefon, dotate cu cameră video și microfon, precum și conexiune la internet.

Astfel credem că le putem stimula creativitatea, comunicarea, spiritul de echipă, dar mai ales le va ocupa timpul și le va consuma energia într-un mod mai plăcut și folositor. În această perioadă grea prin care trecem cu toții, copiii sunt nevoiți să stea în casă, iar energia și spiritul lor creativ sunt limitate de această izolare impusă, pe care cu siguranță ei nu o prea înțeleg. De aceea, ne dorim cu acest program să îi ținem ocupați și să dobândească unele cunoștințe care să le fie de folos pe viitor, a transmis Nicolae Moroianu.

Cei care doresc să se înscrie la cursurile on line sunt rugați să trimită un e-mail la [email protected], în care să specifice: Numele și vârsta copilului, cursurile la care dorește să participe, nivelul de cunoștinte actual (de exemplu – chitară, începător) și un număr de telefon, pentru a putea fi inclus în grupul profesorului. Solicitanții vor primi pe e-mail instrucțiuni de instalare a softului necesar.

Pe cei care doresc sa se inscrie la cursurile online ii rog sa trimita un e-mail la pentrucopii.mangalia@gmail.com in care sa specifice: Numele si varsta copilului, cursurile la care doreste sa participe, nivelul de cunostinte actual ( de exemplu – chitara, incepator ) si un numar de telefon pentru a putea fi inclus in grupul profesorului. Pe e-mail veti primi instructiuni de instalare a softului necesar.

Publicată de Nicolae Moroianu pe Marţi, 7 aprilie 2020

Inițiatorul proiectului îi invită și pe alți profesori sau traineri cu disponibilitate pentru astfel de activități să îl contacteze pentru a le pune la dispoziție platforma pe care lucrează.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top