Politic

Deputatul George Șișcu, în vizită la Spitalul Județean Tulcea

Deputatul tulcean George Șișcu a vizitat alături de prefectul județului, Cristian-Alexandru Iordan, două spații de carantină din județ și Spitalul Județean. Parlamentarul a dezbătut condițiile de cazare din cele două spații, precum și  stadiul lucrărilor de amenajare a circuitelor de acces pentru pacienții din Spitalul Județean.

Astăzi am vizitat alături de dl. Prefect al Județului Tulcea, Cristian-Alexandru Iordan, două spații în care se află persoane aflate în carantină. Am discutat despre condițiile de cazare, despre masă și despre starea lor de sănătate.

Astăzi dimineață au părăsit unul dintre aceste spații un număr de 111 persoane, deplasarea lor spre casă fiind asigurată cu mijloace de transport puse la dispoziție de Prefectura Tulcea, prin amabilitatea structurilor de sprijin.

Am vizitat, de asemenea, Spitalul Județean, acolo unde am discutat cu dl. manager Tudor-Ion Năstăsescu despre stadiul lucrărilor de amenajare a circuitelor de acces pentru pacienți, a declarat George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top