Actualitate

Nicolae-Florin Dinu, primarul comunei Lipnița: Ne pregătim de finalul școlii. Toți copiii din ciclul primar vor fi premiați

Finalul anului școlar 2021/2022 se apropie cu pași repezi, iar elevii comunei Lipnița, județul Constanța, sunt în atenția administrației publice locale care le pregătește câteva surprize.

Ne pregătim pentru finalul anului școlar. Primăria îi va premia pe toți copiii din învățământul primar, dorindu-ne astfel să-i stimulăm. Vor primi din partea noastră un pachețel ce conține rechizite și cărți. Pentru ciclul gimnazial, pregătim daruri pentru elevii premiați cu mențiune sau premiile I, II sau III”, declară Nicolae-Florin Dinu, primarul comunei Lipnița.

Concomitent cu pregătirea finalului de an școlar, administrația locală urmează să primească de la o societate specializată documentațiile tehnice, studiul de fezabilitate și detaliile de execuție ale proiectului privind pietruirea a cinci kilometri de drum comunal, între satele Carvăn și Coșlugea. Va urma etapa licitației publice apoi se va trece la execuția propriu-zisă a lucrărilor.

Nu în ultimul rând, Primăria Lipniţa este preocupată permanent de întreținerea curățeniei în toate cele șapte sate ale comunei. În acest sens, beneficiarii ajutoarelor sociale și, mai ales, echipele societății locale, execută săptămânal lucrări de tăiat iarba, îndepărtat vegetația nedorită, curățarea rigolelor, igienizarea cimitirelor și a spațiilor publice. Inclusiv persoanele obligate de autoritățile judiciare să presteze muncă în folosul comunității în schimbul unor amenzi au primit sarcini în această direcție.

Lucrăm la întreținerea satelor prin rotație, săptămânal. Este o activitate permanentă și ne preocupă fiecare localitate. Echipele noastre ajung peste tot”, asigură primarul comunei Lipnița, Nicolae-Florin Dinu.

Lipniţenii nu uită însă să se şi distreze, astfel că pe 21 mai au participat la Ziua Comunei.

Mă bucur că v-ați simțit bine și asta mă face cel mai fericit.

Mulțumesc Serviciului Gospodăresc, care dă dovadă de fiecare dată de o mare experiență în orice domeniu. Mulțumesc consilierilor locali și agenților economici. Datorită lor am putut organiza acest eveniment.

Mulțumesc domnului Sandu Ganea, care s-a ocupat de grătarul cu mici și prepararea celor trei porci la proțap, domnului care s-a ocupat de muzică, DJ Gaby. Le mulțumesc, de asemenea, celor care nu au putut fi lânga noi, dar ne-au urmărit și felicitat prin intermediul rețelelor de socializare.

La mulți ani Lipnița și sărbătoriților!”, a transmis primarul Nicolae-Florin Dinu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top