Actualitate

Mesajul primarului ales al comunei Murighiol, Filip Ivanov: „Avem nevoie de uniate și solidaritate”

Pe 27 septembrie, majoritatea locuitorilor care au votat în comuna Murighiol (județul Tulcea) i-au încredințat cel de-al cincilea mandat lui Filip Ivanov, reprezentantul Partidului Național Liberal.

Conform rezultatelor oficiale, în comuna Murighiol PSD a obținut 191 de voturi, Uniunea Ucrainenilor din România 62 de voturi, Partidul Mișcarea Populară 86, Partidul Pro România 268, Partidul Național Liberal 605, Uniunea Salvați România 45, Partidul Libertate Unitate și Solidaritate 238.

Situația voturilor pentru funcția de primar al comunei a fost următoarea: Vasiliev Alexandru Ștefan (PSD) 124 de voturi, Grigore Ștefan Leonard (UUR) 29 de voturi, Chirilă Mihai (PMP) 44 de voturi, Cucerencu Marian (Pro România) 292 de voturi, Ivanov Filip (PNL) 744 de voturi, Chioibașu Mirel Florentin (USR) 35 de voturi și Deaconescu Adina (PLUS) 263 de voturi.

După rămânerea definitivă a rezultatelor votului, primarul ales, Filip Ivanov, a transmis un mesaj către locuitorii comunei Murighiol.

„Am depășit cu bine o etapă dificilă din istoria foarte recentă, imediată, a comunei noastre, perioada campaniei electorale și a alegerilor locale din 27 septembrie. Am trecut, împreună cu echipa mea, prin 5 campanii electorale, toate finalizate cu succese de răsunet. Rememorându-le, constat că cea mai corectă, sinceră și fair-play , a fost campania de acum 4 ani, când l-am avut ca principal contracandidat pe regretatul Nicu Vasiliev, căruia, aici, doresc să îi aduc un trist și binemeritat omagiu și să-i spun „Nicule, mi-ai lipsit! Dumnezeu să te aibă în paza lui, prietene”.

Filip Ivanov a vorbit despre specificul fiecărei campanii electorale prin care a trecut, de cele mai multe ori fiind influențate de candidații înscriși în cursa electorală. De aceea, primarul a ținut să ceară scuze pentru anumite „excese” ale echipei de campanie.

„De această dată, loviți nemeritat și nejustificat din mai multe părți, reacția noastră a fost uneori dură, depășind pe alocuri tiparele și limitele unei campanii electorale civilizate. Este cazul, cred eu, să-mi cer scuze în numele staff-ului meu de campanie pentru unele excese cu care am răspuns la provocările unor contracandidați, pentru faptul că, poate, am lezat anumite sentimente partinice ale concetățenilor mei.”

În final, Filip Ivanov mulțumește tuturor celor implicați în campania electorală, în procesul electoral și în buna desfășurare a alegerilor.  

„Dar vreau să mulțumesc în mod deosebit populației comunei noastre, care prin comportamentul ei în ziua alegerilor a arătat că suntem o localitatea civilizată, cu oameni conștienți de importanța și de valoarea votului lor.

Iar celor care m-au votat pe mine și partidul pe care îl reprezint le mulțumesc și le mărturisesc întreaga mea recunoștință, asigurându-i încă o dată că au făcut alegerea cea mai bună pentru comunitatea în care ne-a hărăzit Dumnezeu să trăim.

Acum, că febra alegerilor s-a mai domolit, că orgoliile și pasiunile s-au mai estompat, este momentul să depășim divergențele de natură politică, aversiunile personale sau de grup și să revenim la condiția comună de locuitori ai comunei Murighiol, cu drepturi și cu responsabilități egale tuturor. Avem multe lucruri de înfăptuit în următorii 4 ani și pentru a le duce la bun sfârșit este nevoie de unitate și de solidaritate în jurul unicului obiectiv pentru care am candidat cu toții, fie la primărie, fie la consiliul local: dezvoltarea în continuare a comunei Murighiol”, mai spune primarul ales Filip Ivanov.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top