Actualitate

Masca devine obligatorie pe faleza din Eforie Sud

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a publicat, miercuri, lista completă cu zonele din județul Constanța unde purtarea măștii în intervalul orar 18.00 – 24.00 este obligatorie. Printre acestea, și stațiunea Eforie Sud este inclusă cu câteva locuri bine determinate

Astfel, conform completării hotărârii Comitetului, toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, inclusiv, nu au voie să pătrundă în parcuri fără a se proteja cu mască.

De asemenea, toate zonele considerate ca având trafic pietonal intens sunt vizate de acestă măsură.

„Se aprobă completarea hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța nr. 21/30.07.2020, în sensul precizării zonelor de promenadă (faleze, piațete, parcuri de distracție și agrement), în care este obligatorie purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în intervalul orar 18.00 – 24.00.”

În Eforie Sud, purtarea măștii devine obligatorie în zona Faleză – strada Dezrobirii – strada Victor Climescu – strada Mihai Eminescu – Parc Distracții – între strada Faleză și strada I. C. Brătianu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top