Actualitate

Lună plină de distracție și spectacole pe faleza orașului Ovidiu

Luna august a reprezentat pentru orașul Ovidiu momentul în care evenimentele dedicate copiilor și adulților s-au succedat într-un număr destul de mare.

Reamintim aici spectacolele prilejuite de Zilele Orașului Ovidiu ce au adus pe scenă, în fața locuitorilor, Orchestra simfonică a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ Constanța, cu un concert de muzică pop-rock-simfonică, o reinterpretare a unor celebre șlagăre din repertoriul internațional.

Un alt spectacol a fost susținut de maestrul Nicolae Botgros pe aceeași scenă plutitoare de pe lac, împreună cu orchestra „Lăutarii“ din Chișinău, avându-l ca invitat pe Gheorghe Zamfir, unul dintre marii artiști care au făcut cunoscut numele României în toată lumea.

De asemenea, locuitorii orașului au putut petrece momente unice alături de Antonia, Theo Rose și alți invitați surpriză.

Faleza parcului Ovidiu a fost locul unde și cei mici și-au exprimat bucuria prin culori. Copii au desenat, colorat, experimentat și ascultat povesti, totul fiind organizat de Centrul Cultural “Elena Roizen “. De altfel, Centrul organizează pentru copii diferite activități recreative. De exemplu, o zi a fost dedicată lutului, apei și pasiunii de a modela și făuri obiecte din lut. „Copii, părinți, bunici dornici de a experimenta lucruri noi, au învățat să realizeze un vas de lut pe care îl vor picta la următoarea întâlnire. Felicitări tuturor participanților! Mulțumim doamnei Adriana Ionescu pentru îndrumări, mulțumim Primăriei orașului Ovidiu pentru această experiență minunată”, spun reprezentanții Centrului Cultural „Elena Roizen”.

Tot în parcul falezei Lac (Pavilion Expozițional) a fost organizată o expoziție de fluturi, tarantule și insecte pe care publicul a putut-o vizita gratuit.

La mijlocul lunii august, același Centru Cultural “Elena Roizen ” i-a sărbătorit pe toți cei care poartă numele Maria și Marian, moment prilejuit de sărbătoarea Adormirii maicii domnului – Sfânta Maria Mare. Cântecele și dansurile populare au înveselit spectatorii prezenți pe faleza parcului Ovidiu, iar la sfârșitul spectacolului s-au prins într-o horă dobrogeană, alături de membri grupului “Mugurasii “, ansamblurilor “Dobrogeanca ” și “Armânamea “.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top