Politic

Lucian Lungoci: S-a mai parcurs un pas pentru eliminarea taxei pentru podurile Cernavodă – Fetești și Vadu Oii – Giurgeni

Deputatul Lucian Lungoci anunță că a primit aviz de adoptare prin votul tuturor deputaților din comisie proiectul de lege care prevede anularea taxei pentru podurile Cernavodă – Fetești și Vadu Oii – Giurgeni.
„Am rugat colegii din Biroul Permanent al Camerei Deputaților să includă pe ordinea de zi a primei ședințe de dezbatere acest proiect legislativ. Proiect prin care va fi anulată singura formă de suprataxare pe drumurile din România, în condițiile în care toți cei care traversează cele două poduri plătesc deja rovinieta!
Mulțumesc tuturor celor care au înțeles necesitatea acestui proiect de lege, precum și celor care au contribuit, într-o formă sau alta, la adoptarea acestuia, un exemplu de consens politic atunci când vorbim despre interesele cetățenilor.
Am speranța că, până la finalul acestui an, dupa ce acest proiect va fi votat în plenul Camerei Deputaților, Legea va fi promulgată de Președintele României”, transmite Lucian Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]aluiri.ro

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top