Actualitate

Directorul RAJA se implică în rezolvarea problemei de la Costineşti

Conducerea RAJA, în frunte cu directorul Aurel Presură, s-a deplasat ieri, 15.11, la Costineşti, pentru a analiza situația lucrărilor de reabilitare a conductelor de apă potabilă şi canalizare de pe raza comunei.
În urma celor constatate, s-au stabilit următoarele:
– Se va lucra cu prioritate pe străzile şi trotuarele cele mai afectate (Şcolii, Radarului, Viilor), termen de finalizare fiind sfârşitul lunii decembrie 2021.
– Urmează ca în cel mai scurt timp să
se stabilească termene de finalizare pentru toate străzile pe care se desfăşoară astfel de lucrări.

Iată ce a declarat viceprimarul comunei Costineşti, Gheorghe Mechenici, desemnat de către primar să se ocupe de supravegherea derulării acestor lucrări:
Vreau să mulţumesc conducerii RAJA Constanţa şi în special domnului director Aurel Presură pentru implicare şi promptitudine. Am fost asiguraţi cu certitudine că toate lucrările vor fi finalizate până la începutul sezonului estival 2022, inclusiv asfaltarea.
Avem promisiunea conducerii SC RAJA SA Constanţa că pe viitor va face cât mai multe verificari în teren, privind derularea acestui proiect.
Vreau să îi asigur cetăţenii comunei Costinesti că voi urmări îndeaproape modul de desfăşurare a lucrărilor şi respectarea termenelor acestora!
Chiar dacă pe Facebook, inclusiv prin intermediul unor conturi false, s-a spus că vizita din data de 13.11 a colegilor mei liberali, deputatul Marian Cruşoveanu şi senatorul Septimiu Bourceanu, a fost doar ceva politic, vă spun că nu a fost așa, aceasta fiind o acţiune în beneficiul locuitorilor comunei Costineşti, din care fac şi eu parte.
Rezultatele se vor vedea cât mai curând posibil!”.

La rândul său, primarul Dorin Jeanu a mulţumit conducerii RAJA şi viceprimarului Mechenici:

Îi mulțumesc directorului RAJA, Aurel Presură, pentru profesionalism. La fel cum îi mulțumesc domnului viceprimar Gheorghe Mechenici pentru sprijin și implicare. Împreună vom fi cea mai bună echipă administrativă care a condus Primăria Costinești”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top