Politic

Lucian Lungoci: Promisiunile primarului Chițac s-au dovedit a fi doar fumigene electorale

Deputatul Lucian Lungoci aduce în atenția publicului fapte legate de administrația locală a municipiului Constanța condusă de PNL. În declarațiile sale, el a evidențiat problemele majore cu care se confruntă orașul sub mandatul actualului primar, Vergil Chițac. Lungoci a subliniat faptul că promisiunile făcute în campania electorală s-au dovedit a fi doar fumigene, iar administrația locală a dat dovadă de incapacitate în gestionarea eficientă a resurselor și prioritizarea intereselor comunității.

„Da, Constanța a devenit altfel! Administrația locala PNL a reușit performanța de a aduce Primăria și Consiliul Județean Constanța în vizorul DNA.
Promisiunile primarului Chițac s-au dovedit a fi doar fumigene electorale în timp ce mandatul scurs de 3 ani ne-a arătat o gașcă incapabilă să administreze Municipiul Constanța, dar capabilă să vândă terenuri apropiaților, să elibereze autorizații de construire preferențial, să încheie contracte cel puțin dubioase pe sume enorme, să dirijeze sume din bugetul local prietenilor și rudelor.
Domnule Primar, nu pentru aceste lucruri v-au votat Constănțenii”, declară Lucian Lungoci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top