Politic

Lucian Lungoci, către Stelian Ion: La Constanța nu poți să faci spital din pancarte și lozinci!

Deputatul Lucian Lungoci a lansat un val de critici la adresa fostului ministru al Sănătății și membru USR, Stelian Ion, în legătură cu proiectul Spitalului din Constanța. Lungoci acuză USR că a cheltuit un miliard de euro pe vaccinuri, bani ce ar fi putut fi direcționați către construirea de spitale în România.
Deputatul Lucian Lungoci afirmă și că Stelian Ion a făcut parte dintr-un guvern care a experimentat o creștere economică atât de „fantastică” încât acum Comisia Europeană impune o reducere de 2,1 miliarde de euro din granturile alocate pentru Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Cu toate acestea, Lungoci a afirmat că proiectul Spitalului din Constanța nu va fi abandonat și va continua cu sprijin financiar din partea Băncii Europene de Investiții.

„Câte spitale s-ar fi făcut, Stelian Ion, dacă nu ați fi risipit voi 1 miliard de euro pe vaccinuri inutile?! Credeam că de asta v-ați strâns voi USR-iștii să vă treziți urlând aiurea pe sub geamurile Ministerului Sănătății!

Stelian, ai fost ministru în Guvernul condus de Superman care a avut o creștere economică atât de ”fantastică” încât suntem acum obligați de Comisia Europeană să tăiem 2,1 miliarde de euro din granturile pentru PNRR!

Spitalul din Constanța a pierdut finanțarea pentru că autoritățile locale nu au fost în stare să facă un proiect concret! De ce nu spui asta, Stelian Ion?! Pentru că ar trebui să vorbești de incompetența Consiliului Județean Constanța care nu a mișcat mai nimic pentru acest proiect. Dar ce sa vezi, un scaun cald de vicepreședinte al CJ Constanța este ocupat tocmai de USR. De aceea taci, Stelian Ion!

Domnule deputat, oamenii s-au saturat de circ și vuvuzele!

Constanța nu va pierde acest proiect!

Construirea acestui spital se va face cu finanțare de le Banca Europeană de Investiții. Tot de PSD!

Voi v-ați bătut joc de orice în țara asta cât ați fost la guvernare. Lăsați oamenii în pace. Știu ei mai bine.

PS: E totuși o performanță că Stelian Ion și colegii lui USR-iști s-au inspirat din protestele AUR de la Ministerul Sănătății. Poate îl luați cu voi data viitoare și pe Stegarul Dac să vă ajute cu vuvuzelele”, a transmis deputatul Lucian Lungoci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top