Politic

George Șișcu: La mulți ani, eroilor noștri pompieri!

Deputatul George Șișcu a transmis astăzi un mesaj cu ocazia Zilei Pompierilor din România, în care a adus omagiu curajului și profesionalismului acestor eroi care salvează vieți și bunuri în cele mai dificile situații. În discursul său, deputatul a subliniat calitățile remarcabile ale pompierilor români, care sunt mereu în topul încrederii acordate de către cetățeni.

„Pe 13 septembrie, celebrăm curajul și bravura pompierilor din România, calitățile lor remarcabile în misiunile dificile. Acești profesioniști sunt recunoscuți pentru dedicarea și pasiunea lor, fiind constant în topul încrederii acordate de cetățeni.

Demonstrând abilitatea de a face față situațiilor critice, pompierii români sunt un simbol al competenței. Le suntem recunoscători pentru devotamentul și sacrificiul lor constant. La mulți ani, eroilor noștri pompieri”, a afirmat George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top