Actualitate

S-a semnat contractul de finanțare pentru 29 de microbuze școlare „verzi“ pentru județul Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, și administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, au participat marți,12 septembrie 2023, la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare a unor contracte finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru achiziționarea de microbuze electrice destinate transportului elevilor.

Cu acest prilej, a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Achiziționarea de microbuze electrice pentru transportul elevilor din județul Tulcea”, care vizează îmbunătățirea condițiilor de transport pentru elevii din județul Tulcea, cu precădere din zonele rurale defavorizate/marginalizate/izolate prin furnizarea de microbuze școlare „verzi” (electrice), prietenoase cu mediul și cu un consum energetic redus.

Asigurarea transportului pentru ca elevii să ajungă la școală ușor și în siguranță este o prioritate a Judeţului Tulcea care contribuie în mod hotărâtor la prevenirea părăsirii timpurii a școlii, facilitând, totodată, accesul acestora la o educație de calitate.

Prin proiect se prevede achiziționarea a 6 microbuze electrice 8+1 locuri și a 23 de microbuze electrice 16+1 locuri, numărul elevilor/copiilor beneficiari fiind de 3038, conform situaţiei centralizate întocmite de către Inspectoratul Judeţean Şcolar Tulcea. Valoarea totală a acestor microbuze, finanțată prin PNNR, se ridică la 35.904.988,51 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top