Actualitate

Sezonul continuă la Mamaia. Luna septembrie aduce două evenimente de top

În prima lună de toamnă, stațiunea Mamaia continuă să îşi bucure turiștii cu o serie de evenimente de excepție. După o vară vibrantă, în care muzica live a adunat mii de pasionați în centrul stațiunii, acest weekend aduce în prim-plan sportul alb și ritmurile electronice, pentru a satisface o gamă variată de preferințe. Cu susținerea Primăriei Constanța și a Organizaţiei de Managament al Destinaţiei (OMD) Mamaia-Constanța, două evenimente majore promit să facă valuri în acest weekend: Festivalul Sunwaves și meciurile de tenis din Cupa Davis, România – Taiwan.

Distracția va prinde contur începând de vineri, 15 septembrie, când plaja din nordul stațiunii va găzdui cea de-a 31-a ediție a celui mai popular eveniment de muzică electronică din țară, Festivalul Sunwaves. Acest eveniment s-a transformat într-o tradiție pentru deschiderea și încheierea sezonului estival la Mamaia. Ediția din acest weekend nu doar continuă tradiția, ci intenționează să stabilească un nou calendar pentru viitor, cu evenimente Sunwaves la începutul și sfârșitul fiecărui sezon estival de la Mamaia. Cu 16 ani de experiență, festivalul a devenit un etalon pentru pasionații de muzică electronică, atrăgând atât public local, cât și internațional. Sunwaves întâmpină vizitatorii cu o experiență estetică și muzicală deosebită, cu un design scenografic inovator, proiecții captivante și seturi susținute de cei mai cunoscuți DJ ai momentului. Sunt așteptați peste 2000 de participanți pe zi, dintre care 25% vor fi turiști străini.

Cupa Davis – tenis de top la Mamaia

Tot vineri, într-un alt punct al stațiunii, la Tenis Club Idu, are loc un alt eveniment deosebit: meciurile de tenis din Cupa Davis. OMD Mamaia-Constanța și Federația Română de Tenis au făcut posibilă aducerea spiritului competitiv și al tenisului de top în inima stațiunii. România se confruntă cu Taiwan în cadrul Grupei Mondiale I a Cupei Davis, iar acest eveniment reprezintă un moment important în calendarul competițional al țării. Meciurile se vor desfășura pe parcursul a două zile, vineri și sâmbătă, și vor determina echipa care va avansa în calificările pentru Davis Cup Finals. Spectatorii vor avea ocazia de a-i urmări pe teren pe cei mai buni jucători de tenis români, precum Nicholas David Ionel (clasat 224 ATP), Filip Jianu (clasat 345 ATP), Marius Copil (clasat 314 ATP), Victor Cornea (clasat 70 ATP la dublu), Cezar Creţu (clasat 370 ATP), Sebastian Gima (clasat 442 ATP) și Luca Preda (clasat 1.104 ATP).

„Luna septembrie devine, de la an, la an, tot mai animată, la Mamaia. Vremea este de partea noastră, iar turiștii au ocazia de a se bucura de ofertele din cadrul programului Litoralul pentru toți. În plus, iată că reușim, prin aceste evenimente de top, să atragem în stațiune și turiști care au alte interese. A fost un sezon în care Mamaia a prezentat o ofertă extrem de variată atât de servicii, cât și de petrecere a timpului liber. Acesta este spiritul stațiunii și mă bucur că reușim să îl consolidăm”, a declarat George Măndilă, președinte OMD Mamaia-Constanța.

În acest final de săptămână, Mamaia se afirmă ca o destinație polivalentă, așteptând cu brațele deschise mii de turiști, indiferent de preferințe. Cele două evenimente majore, Festivalul Sunwaves și meciurile de tenis din Cupa Davis, completează oferta variată din stațiune. Majoritatea hotelurilor și restaurantelor vor rămâne deschise pentru turiști până la finalul acestei luni, oferind ocazia de a profita de zilele de vară prelungite și de experiențele unice oferite de Mamaia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top