Fără categorie

KPMG ÎN ROMĂNIA NUMEŞTE UN NOU PARTENER ÎN DEPARTAMENTUL DE MANAGEMENT CONSULTING

KPMG Romania SRL

Bucureşti – 31 octombrie 2011 - KPMG în România a anunţat numirea lui Dinu Bumbăcea în funcţia de Partener în Departamentul de Management Consulting. Serviciile profesionale oferite de KPMG se concentrează pe dezvoltarea şi implementarea unor soluţii complexe de transformare financiară, IT şi operaţională a companiilor. Dinu aduce în KPMG experienţa câştigată de-a lungul unei cariere de peste 18 ani, dintre care 11 ani ca partener, iar ultimii 10 ani dedicaţi serviciilor de consultanţă pe piaţa românească.

Dinu şi-a început cariera în audit în 1993, devenind partener în 2000. Începând cu 2002, el a coordonat numeroase proiecte de consultanţă în afaceri şi management şi tranzacţii în România, Republica Moldova, Serbia, Cehia, Slovacia şi Rusia. Dinu este specializat în industria telecomunicațiilor, sectorul public, industria farmaceutică şi fonduri de investiţii.

După cum afirmă Dinu: “Succesul proiectelor de consultanţă constă …

KPMG Romania SRL Bucureşti – 31 octombrie 2011 - KPMG în România a anunţat numirea lui Dinu Bumbăcea în funcţia de Partener în Departamentul de Management Consulting. Serviciile profesionale oferite de KPMG se concentrează pe dezvoltarea şi implementarea unor soluţii complexe de transformare financiară, IT şi operaţională a companiilor. Dinu aduce în KPMG experienţa câştigată de-a lungul unei cariere de peste 18 ani, dintre care 11 ani ca partener, iar ultimii 10 ani dedicaţi serviciilor de consultanţă pe piaţa românească.

Dinu şi-a început cariera în audit în 1993, devenind partener în 2000. Începând cu 2002, el a coordonat numeroase proiecte de consultanţă în afaceri şi management şi tranzacţii în România, Republica Moldova, Serbia, Cehia, Slovacia şi Rusia. Dinu este specializat în industria telecomunicațiilor, sectorul public, industria farmaceutică şi fonduri de investiţii.

După cum afirmă Dinu: “Succesul proiectelor de consultanţă constă în cumulul mai multor factori – o bună cunoaştere a domeniului economic respectiv şi a modelelor de afaceri, unitate de gândire şi acţiune cu echipa de management şi integrarea consultanţilor în echipa de proiect a clientului. Lucrând alături de membrii managementului şi în strânsă cooperare cu echipa de proiect, consultanţii noştri pot contribui la proiectarea şi implementarea unor modele de business şi a tehnologiilor aferente, oferind astfel clienţilor oportunitatea îmbunătăţirii semnificative a performanţei şi creşterea competitivităţii pe termen lung”.

Şerban Toader, Senior Partener al KPMG în România, comentează: “Am început consolidarea serviciilor de Consultanţă în Afaceri înainte de recesiune, anticipând o schimbare în nevoile companiilor, iar în timpul acesteia a devenit notabilă cererea pentru astfel de servicii. Asistăm companiile să se concentreze asupra activităţilor principale, profitabile, pentru a dobândi o poziţie mai robusta în perioada de recesiune şi a fi mai bine pregătite să profite de beneficiile redresării economice pe măsură ce acestea vor apărea. Supra-diversificarea era tipică pentru anii de boom, o realitate care a avut nevoie de ajustări în multe companii atunci când condițiile economice s-au înrăutăţit. Îi urez, aşadar, bun venit lui Dinu în KPMG. Experienţa şi cunoştinţele sale considerabile contribuie semnificativ la dezvoltarea serviciilor pe care le oferă Departamentul de Consultanţă în Afaceri. Dinu apreciază aceleaşi valori ca şi KPMG, excelenţa profesională şi dedicarea faţă de clienţi, adăugând la toate acestea calităţile de lider”.

Dinu adaugă: “Sunt onorat să fac parte din echipa KPMG, o firmă pe care o admir pentru standardele înalte de profesionalism si integritate. Sunt impresionat de spiritul inovativ ar echipei si dedicarea pentru a oferi clienţilor servicii de calitate care să adauge valoare companiilor. Scopul meu este sa asist KPMG pe drumul către statutul de furnizor preferat de servicii de consultanţă în afaceri din România şi cred că putem oferi mai mult prin abordarea integrată a serviciilor, răspunzând astfel cerinţelor din ce în ce mai complexe ale clienţilor. Evoluţia KPMG în România de-a lungul ultimilor ani, şi în mod special într-o perioadă de recesiune când rezultatele firmei au crescut, reprezintă cea mai bună dovadă a dinamismului şi adaptabilităţii echipei la nevoile clienţilor”.

Despre KPMG:

KPMG este reţeaua globală de firme de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor. Ne desfăşurăm activitatea în 150 de ţări şi avem 138.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume. Societăţile independente membre ale reţelei KPMG sunt afiliate la KPMG Internaţional Cooperative („KPMG International”), o entitate elveţiană. Fiecare societate KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată şi distinctă şi se descrie ca atare.

În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent dispunem de un număr de peste 600 de angajaţi şi parteneri, atât cetăţeni români, cât şi străini.

Pentru mai multe informaţii:
Maria Stancu
Marketing Director
Tel: +40 (21) 201 22 22
Mobil: +40 744 631 102
Fax: +40 741 800 700
+40 (21) 201 22 11
e-mail: [email protected]

http://www.kpmg.com/

Cuvinte cheie:  KPMG  partener  management 

Imagini

KPMG ÎN ROMĂNIA NUMEŞTE UN NOU PARTENER ÎN DEPARTAMENTUL DE MANAGEMENT CONSULTING

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top