Actualitate

Fermierii Comunei Topolog au sărbătorit Ziua Recoltei

Duminică, 10 octombrie, pe stadionul din comuna Topolog fermierii s-au adunat, alături de toți locuitorii comunei, pentru a sărbători Ziua Recoltei. A fost un moment în care sărbătoarea s-a îmbinat cu muzica, cu produsele tradiționale și cu bucuria trăirii unui eveniment deosebit.

„Mulțumim tuturor fermierilor implicați. Fără sprijinul lor, acest eveniment nu ar fi fost posibil. Sperăm să mai avem astfel de ocazii, să depășim perioada aceasta deosebit de dificilă din punct de vedere sanitar și să ne bucurăm împreună de prezența unor artiști de renume! Mulțumim și participanților pentru înțelegere și pentru modul în care au respectat regulile, precum și Jandarmeriei Române pentru profesionalism”, a transmis primarul Comunei Topolog, Marian Ciobanu.

Pe scena instalată pe stadionul din localitate au urcat nume consacrate, precum Maria Dragomiroiu, Maria Constantin, Ansamblul de dansuri populare Cununița din Topolog, Happy Band Topolog, Axinte -Vacanța Mare, Georgeta Nichifor, Grupul Vocal Bujorelul din Topolog, Iuliana Zlatov, Dan Cernavodeanu,  Aurel Moga, Florin Decuseara și Vali Vijelie.

Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea legilor în vigoare și a hotărârilor cu privire la combaterea răspândirii COVID-19. La eveniment au intrat liber cetățenii vaccinați și cei care au trecut prin boală și au avut asupra lor, în format electronic sau pe hârtie, Certificatul Verde Electronic. Ceilalți spectatori au putut fi testați pe loc, la intrarea pe stadion.

Pe lângă sărbătoarea Zilei Recoltei, Comuna Topolog și-a serbat și doi locuitori care luna aceasta au împlinit 100 de ani. Vargă Maria din Satul Măgurele a primit din partea primarului Marian Ciobanu un tort aniversar, dar și o suma simbolică din partea Primăriei și a Consiliului Local.

„Cum te îngrijești, așa trăiești”, dezvăluie doamna Maria rețeta venerabilei vârste.

Aceleași daruri le-a primit și Blendia Gheorghe, din satul Sâmbăta Nouă, care a împlinit 100 de ani pe data de 9 Octombrie 2021. Viața sa, până acum, a stat sub sloganul „Trebuie să muncești mult să ajungi la 100 de ani”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top