Actualitate

Elevii din Hârșova vor avea zone verzi în incinta Școlii Gimnaziale

Atunci când școala colaborează cu organizațiile neguvernamentale și cu administrația locală, multe proiecte se pot realiza pentru a transforma unitățile de învățământ în spații primitoare atât pentru elevi, cât și pentru profesori.

Un astfel de proiect a fost realizat de o echipă de oameni inimoși din Hârșova, iar proiectul a primit deja finanțare pentru a putea fi implementat în viitor.

Fundația pentru Parteneriat și MOL România au anunțat că, în urma finalizării procesului de evaluare de către Comitetul de selecție, proiectul cu titlul „Crește verde!” este recomandat pentru finanțare în cadrul Programului Spații verzi – componenta Spații Verzi Urbane.

Proiectul „CREȘTE VERDE!” are ca scop amenajarea spațiului verde de la Școala Gimnazială Hârșova ca mediu de învățare outdoor, delimitat în zone specifice (centre de activitate) ce corespund principalelor sfere de interes ale elevilor din cadrul Școlii Gimnaziale numărul 1 Hârșova.

Proiectul urma să fie implementat începând cu anul 2020, dar din cauza pandemiei de COVID-19, Fundația pentru Parteneriat și MOL România au decis că toate finanțările să fie acordate în anul 2021.

Echipa de implementare a proiectului „Crește Verde!”:

Coordonator proiect – Mărgineanu Geanina

Reprezentant Asociația “ARATĂ CĂ ÎȚI PASĂ-HÂRȘOVA” – Manea Elena Ionelia

Responsabil Educație ecologică – Școala Gimnazială nr.1 Hârșova – Unitu Georgeta

Responsabil Primăria Hârșova – Geoglovan Ana Maria

Reprezentant S.C. ADSERVIO SOCIAL INOVATION S.R.L. – Mihaela Odică

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top