Actualitate

Dispensarul din satul Cheia, comuna Grădina, aproape finalizat

Ultimele retușuri au fost efectuate în această perioadă la dispensarul medical construit de la zero în localitatea Cheia, comuna Grădina. 

Este un proiect început de administrația locală, coordonată de primarul Gabriela Iacobici, în urmă cu doi ani. Investiția a prevăzut construirea unui imobil nou, ce este amplasat într-o zonă neinundabilă.

Proiectul privind „Execuție imobil -Dispensar- în localitatea Cheia, comuna Grădina, județul Constanța” s-a realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, obținute prin Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL, etapa a II-a. 

Dispensarul este compus din cabinete medicale, sală de așteptare, grupuri sanitare. Primarul Gabriela Iacobici asigură că, după finalizarea lucrărilor din fonduri de la bugetul local se vor dota cabinetele cu mobilier și aparatură medicală. 

Conform proiectului tehnic, construcţia rezultată are formă regulată, înscriindu-se într-un dreptunghi, regimul de înălțime parter și o suprafață construită  de 352,60 de metripătrați, pe un teren în suprafață de 2.870 de metri pătrați.

Lucrările au fost executate de societatea TIM’S Time SRL , iar valoarea contractului a fost de 1.872.059,21 de lei.

Comuna Grădina este situată în partea centrală a Dobrogei, în nordul judeţului Constanţa, la 52 de kilometri nord de reşedinţa acestuia, municipiul Constanţa.

Reînfiinţată în 2005, comuna este alcătuită din trei localităţi: satul Grădina-reşedinţa comunei, satul Cheia, aflat la sud de primul, la o depărtare de 5 kilometri şi cătunul Casian, situat la 4 kilometri est de Cheia. Satele componente au un caracter agricol şi zootehnic, aflându-se pe şoseaua Constanţa-Tulcea, varianta Casimcea, pe drumul judeţean 222. Pe drumul judeţean 226B se poate ajunge spre est în comuna Cogealac, iar spre vest în comuna Pantelimonul de Sus.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top