Politic

Deputatul istvan Janos Antal: De ce să-l voteze un român pe Kelemen Hunor

Este echilibrat și hotărât. Are o viziune clară si pe termen lung pentru România. Nu este ostaticul intereselor politice și nu vrea puterea cu orice preț. Nu vrea să fie șeful statului și nici șef peste România. Se va lupta ca statul să nu fie niciodată mai presus de cetățean.
Vrea respect – în țară și pentru țară.
Unde statul își respectă cetățenii, nu-și bate joc de ei: la școală, la spital, la ghișeu.
Unde există respect între comunitățile etnice. Maghiarii din România nu vor o altă țară, dar vor o țară faină.
România să devină lider regional – implicată și respectată în Balcanii de Vest.
Crede în România viitorului – o țară care își respectă cele mai importante resurse: oamenii și natura. Un stat care investește în cunoaștere, creativitate și modernizare – care își protejează aerul, pădurile și apele.
Vrea mai mulți bani pentru educație si mai puține materii la școală. Este singurul care vrea 6 la sută din PIB pentru educație în 2020, iar 10 la sută în următorii 10 ani.
Îi respectă pe tinerii de azi și generațiile de mâine. Este singurul care vrea oprirea risipei alimentare, curățarea și protejarea apelor, un program ambițios de împădurire (plantarea a unui miliard de arbori în următorii 10 ani).

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top