Politic

Deputatul Istvan Antal s-a întâlnit cu noul ambasador al Turkmenistanului la București

Publicăm mai jos declaraţia depuatatului UDMR, Președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turkmenistan din Parlamentul României, în urma întâlnirii cu noul ambasador al Turkmenistanului la Bucureşti, Annamammet ANNAYEV:

“În data de 18 februarie 2019, în calitatea mea de Președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turkmenistan din Parlamentul României, am participat împreună cu doamna deputat BIRÓ Rozália-Ibolya, președintele Comisiei pentru politică externă a Camerei Deputaților, la o întrevedere cu E.S. domnul Annamammet ANNAYEV noul ambasador al Turkmenistanului la București.


Cu ocazia discuțiilor purtate, am salutat prezența E.S. domnul Ambasador pentru prima dată la Camera Deputaților, după preluarea mandatului în România, și i-am urat mult suces în importanta misiune care i-a fost încredintață. Tototdată, mi-am exprimat speranța ca, în timpul activității domniei sale la București, să putem dezvolta pe mai departe proiecte concrete care să strângă și mai mult legăturile româno-turkmene.
Cu această ocazie, am discutat despre stadiul relațiilor bilaterale dintre România și Turkmenistan și am evidențiat dorința reciprocă de a contribui la dezvoltarea în continuare a cooperării interparlamentare, în diferite formate. În acest sens, am discutat despre modalități concrete în care Grupurile parlamentare de prietenie din legislativele roman și, respectiv, turkmen, care sunt extrem de active în prezent, pot contribui pe mai departe la o mai bună cunoaștere și cooperare, în beneficiul ambelor țări”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top